Pulpe de pui umplute

de gaby_duceag in Pui, 8 Noi 2010 | 6964 vizualizari

 

reteta lui BarbatLaCratita.. multumesc.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate
  • masline
  • kaizer
  • busuioc,
  • sare
  • piper
  • boia
  • un pahar vin rosu(eu nu am avut si am pus vin alb)
  • un sfert cana apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Simplu de tot si tare bun.

Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se "inchide " pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin , apa, sare , pier si putina boia si se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos.

Eu am servit alaturi de hribi cu smantana.

tare bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de pui cu legume